syyt

Runoilija muumipappa

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 17.4.2013
Viimeksi paikalla: 15.7.2020 22:10

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
3.8.1990

ei omena kauvas puusta putoa
 

syytä en löydä säälittävälle yksinäisyydelle
syytä ettei iloa ole ilman toista

on vain sattuma joka ohjailee
ohjailee meitä reitillä
valitsemillani tiellä

sitä toista ei ole
tai se oli

syytä sille ettenkö voisi nauttia sattumista
ei ole

syy elää on suurempi
syy elää matka joka itsessää on elämään suurempi
elämää suurempi päämäärä

jonka päätät sinä
kuinka sinä haluat sen päättyvän
on käsissäsi
sattumassa
sadussa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mieleenjäävä.

Me kaikki yhdessä olemme päättämässä elämän asioista. 
 

Käyttäjän kaikki runot