Punainen drinkki

Runoilija muumipappa

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 17.4.2013
Viimeksi paikalla: 15.7.2020 22:10

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
3.8.1990

ei omena kauvas puusta putoa
 

Aurinko kelluu merenrannalla kuin punainen
Punainen drikki jota juot
Punainen hame jota tuuli vie

Rakkautesi on kuin aurinko joka kauniistin laskee pitkin meren aaltoja ja lopulta katoaa
Katoaa kuin juomasi lasist
Katoaa kuin hamees

Aamulla kaikki alkaa alusta ja rakkaus
Rakkaus on punainen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeasti keksitty kertomus punaisen ympärille. 
 

Käyttäjän kaikki runot