Tahtoisin

Runoilija Sekameteli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2005
Viimeksi paikalla: 26.8.2015 23:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.4.1992

"Children don't grow up
bodies get bigger
but our hearts do not"

...


"Juokse leikkimään pikku ötökkä, leiki niin kauan kuin saat leikkiä"

-Piisamirotta
 

Tahtoisin ääntäsi kuulla

puheesi kaiun korvissani kantaa,
sanojesi soinnut mielessäni muistaa

Tuon jotta jo kaukaa tuntisin,

kaiken väen keskeltä erottaisin




Tahtoisin katseesi kohdata

kasvosi silmieni pintaan maalata,
joka piirteen ulkoa opetella

Tuon jotta muista tuntisin,

ainoaksi omakseni oppisin




Tahtoisin lämpösi tuntea,

ihosi sormieni alla aistia
kosketuksesi kaipaan kokea

Tuon jotta turvakseni tuntisin,

lähelleni luokse ottaisin



Huomaan, yhä useammin
aina vielä voimakkaammin
Noita toivon taukoamatta,
Mietin, mielin malttamatta


Iltoinani ikävöiden,
Aamuinani ajatellen


Kaivaten kaiken päivää


Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot