Joka toinen päivä

Runoilija Sekameteli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2005
Viimeksi paikalla: 26.8.2015 23:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.4.1992

"Children don't grow up
bodies get bigger
but our hearts do not"

...


"Juokse leikkimään pikku ötökkä, leiki niin kauan kuin saat leikkiä"

-Piisamirotta
 
Hiottaa,
vaikka eilen vasta palelin


Mieleni on tullut samean kuraiseksi,

silti eilen se vielä oli kirkas



joka toinen päivä on
ihan hyvä juuri tässä olla


joka toinen päivä vaan,

pitäisi olla jossain muualla.



enkä ole tänään oikein mitään,

vaikka vasta pystyin mihin vain




pääsin minne vaan



ikinä halusin
Selite: 
Ei mistään ota selkoa
Kategoria: 
 

Kommentit

Samaistun runon tunnelmaan vahvasti. Pidin. Hyvää syntymäpäivää. :)

 

Käyttäjän kaikki runot