Luotaa luottamus

Runoilija Jeedeuz

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parempaa tekemistä odotellessa kasvatan hiuksia..
 

Ammu päähän,
viillä valtimoon,
pistä sydämeen.
Revi hiukset,
yksi
kerrallaan.

Minusta tahdot tehdä jotain.
Minusta ei sitä tule.
Ei ole koskaan voinut.
Mitä sinä pyydät?
En mitään.
Minä vaadin.

Sana sanalta, -vihaan-
Päivä päivältä ,-väsyn-
Teko teolta, -kulun-
Kuihdun pois.

Pilareita pohjalle
kädet verillä kasataan.
Jalusta ei ole tukeva.
Ailahtelee puolelta toiselle.
Kaikki on hyvin.
Pilarit kaatuu,
ja yöllä voi odottaa
tyynyn tappavan
huudot,
joita ei kuitenkaan kuuluisi,
sillä
Minä luotan!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot