Raja

Runoilija Jeedeuz

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parempaa tekemistä odotellessa kasvatan hiuksia..
 

Rakkauden ystävyys.
Kääröjä haavoihin.
Peukaloraudat veriset.
Missä menee raja
rakastavaisten ystävyyden?
Milloin se satuttaa,
kuivaa kyyneleet,
sanoo ei,
pyytää jatkamaan?

Kuka määrittelee sanat,
teot ja merkitykset,
horisontin rakkauden ja vihan välillä?

Mihin loppuu meri?
Milloin delfiini loikkaa
halkoakseen jälleen
suolaisen pinnan?
Vai kuuluuko tuo,
merien lintu,
taivaaseen?
...Ei. Ei se kuulu.

Ikuisesti horisontissa ui.
Koskaan ei sydänpilveä
koskettaa saa,
tai se siron pedon
Titanicin viereen painaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot