Kun rakkaus hiipuu

Runoilija JyPe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaus, niin ihana ja kaunis asia, mutta sitten kun
rakkaus hiipuu ja lopulta loppuu, niin se
on yhtä tuskaa! Tuskaa, joka sattuu, niin paljon
että ei jaksa mitään ajatella, muuta kun vaan tuskaa.
Tuskaa, joka tuntuu samalta kun olisi lyöty
tikarilla suoraan sydämmeen, ja sitä käänneltäs
siellä, se polttaa, sattuu, sattuu niin paljon
että tekisi mieli kuolla pois, pois siitä tuskasta!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on niin totta.
Hieno runo!

tuo on aivan totta ja liian tuttua..

elämä on..
se on vaan joku semmoi ihme juttu, et rakkaus välillä loppuu ja se on ihan osa elämää..
helpoimmalla pääsee kun luovuttaa siitä tuskasta ja rupee miettii muita syitä elää..
koska niitäkin kyllä on..
tsemii :)

 

Käyttäjän kaikki runot