Taas kerran

Runoilija JyPe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taas kerran jouduin torjutuksi,
Sydän särjettiin vai muutamalla sanalla,
muutamalla, jotka tuntui kun tikari sydämmessä,
ja se sattuu niin paljon että mikään ei voisi sattua
enemmän.

Miksi en osaa pitää tunteita sisälläni,
vaan menen ne kertomaan sille jota kohtaan ne tunteet on.
Ne tunteet, jotka sanon, käännetään aina mua vastaan
Ne särkee aina mun sydämmen vaikka sen ei pitäisi.
Ne tunteet pitäisi tuottaa iloa ja onnellisuutta,
Eikä vaan tuskaa ja kurjuutta...

Selite: 
kun ei ota opiksi itsestään...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä muistutti minua entisestä minästä. Minun sydämeni särjettii monesti, koska menin kertomaan tunteistani. En kuitenkaan koskaan ottanut opikseni ja viimein se palkittiin, joten älä hylkää tunteitasi sisällesi.

Hyvän runon sait aikaiseksi aiheesta. Tykkäsin todella paljon ja suosikkeihin tämä lentelee :)

 

Käyttäjän kaikki runot