Luotu sorrattavaksi

Runoilija JyPe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi täytyy aina luulla että kaikki on hyvin,
vaikka ei olekkaan. Miksi kaikki väittää että kaikki
on hyvin? Miksi kaikki valehtelee peittääkseen
omia tunteitaan, miks minut aina jätetään yksin,
toisen jätkän takia, mitä minussa on , jota ei voisi
rakastaa vaan pitää turvauta toiseen?
Miksi etes uskon ja jaksan Yrittää?
Siksi koska rakasta omaa rakastani ja antaisin
kaikkeni hänelle jotta voisin olla hänen kanssa, mutta
hän ei vain taida välittää minusta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot