Mulla on ikävä sua rakas

Runoilija JyPe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mun on ikävä sua, niin ikävä että sitä
ei voi sanoiksi muutta.
Niin ikävä että kuolisin siihen jos ei näkisi sua.
Niin ikävä että en jaksa tehdä mitään, en keskittyä
kouluun, mutta jaksan ajatella vaan sinua jota
rakastan. Rakastan yli kaiken elämässäni,
niin paljon että luopuisin kaikesta muusta jottai
saisin pitää sinut, sillä rakastan sinua niin paljon.

Selite: 
On pientä ikävän poikasta ilmassa...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot