Mitä väärää olen tehnyt kun halusin vain rakastaa?

Runoilija JyPe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi minusta tuntuu että en osaa rakastaa?
Mitä tein väärin kun minua vihataan, syrjitään
ja hylätään yksin aina?
Mitä vikaa minussa on?
En tiedä mutta minä haluan rakastaa omaa rakastani,
olla hänen kanssaan, ja iloita ja olla onnellinen.
Mutta mitä olen tehnyt väärin kun hän tuntuu niin
niin välinpitämättömältä minua kohtaan.
Minä vain halusin rakastaa häntä ja antaa hänelle
kaikkeni jotta hän näkisi rakkauteni ja tunteeni.
Jotta hän näkisi kaipuuni, tuskani ja ikäväni
kun en pääse hänen luokseen vaikka haluaisin.

Selite: 
Tällänen tunne on vaan ja ajatus mielessä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot