Tyttö joka soutaa ja huopaa

Runoilija JyPe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyttö joka ei tiedä mitä tekis, kenet halus.
Tyttö, niin monesti sydän säretty, ja yksin jätetty.
Niin monesti lupailtu ja lupaukset rikottu.
Hän vain soutaa ja huopaa. Joku hänet haluais, joku hänestä välittää. Tyttö ei tiedä että joku voisi häntä rakastaa, ja viedä pois kaikesta pahasta.
Tyttö elää vain menneisyydessä ja haluaa takaisin entiseen. Tyttö joka pitää tunteet sisällään, vaikka joku haluaisi kuunnella ja parantaa hänen oloaan.
Tyttö joka pelkää tulla taas jätetyksi yksin.
Hänet joku ottaisi ja pitäisi huolta mutta hän vaan ei sitä tajua.

Selite: 
Joops.... tällänen olo tuli taas tänä iltana niin pakko purkaa välillä ajatuksia ja tunteita.....
Kategoria: 
 

Kommentit

välittäminen näkyy hienosta ja koskettavasta runostasi. pidin paljon!

Aijai, yksipuolinen rakkaus on tuskaa, näin kokeneena pitää sanoa :/ Silti hyvin kirjoitit tuosta tuskasta, toivottavasti tuo tyttö tajuaa että joku hänestä noin ajattelee...

 

Käyttäjän kaikki runot