Särjetty sydän

Runoilija JyPe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taas kerran rakastuin, luulin että tämä kestää,
mutta ei kestäny, ja tääs istun yksin nurkassa
sydän palasina, itken, itken katkerasti rakastani,
joka sydämmeni särki. Hän käytti tunteitani hyväksi,
vannoi rakastavansa minua, mutta ei tuntenu mua
vastaan mitään.

Sydän palasina taas kun sain ne palaset juuri
koottua, mutta samantien sydän sirpaleiksi
sälähtää. Työ tein turhaan kun kokosin sydämmeni
palaset jotta sydämmeni voisi uudestaan särkeä,
särkeä ja aina vaan uudestaan särkeä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno, parempi olis jos olis rivitetty..

toisenlaisella rivityksellä saisi ihmeitä aikaan.
ja suomalaiseen sydämeen mahtuu vain yksi ämmä.

 

Käyttäjän kaikki runot