Nimetön

Runoilija harjoitus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on horo joka vie oikeudes puolet sun kamoist
 

kivointa on olla vieressä
kuole rakkaani
kuolet sylissäni

ja kun sisimpäsi lähtee vaeltamaan.
sielusi kulkenee omia polkujansa.
ei se eksy

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot