Nimetön

Runoilija harjoitus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on horo joka vie oikeudes puolet sun kamoist
 

Tänään se päivä kun kaikki on mustaa
huomenna se päivä kun kaikki on mustaa
vielä viikon päästäkin kaikki on mustaa
kylmää, kuin sinun silmissäsi.
synkkää, kuin sinun sielussasi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot