Nimetön seurakunta.

Runoilija harjoitus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on horo joka vie oikeudes puolet sun kamoist
 

ei kaikukaan sulle vastaa
jos et sille kuiskaa

ja vaikka kuinka kuiskaat
kaiku toistaa.

Muutama muuttava lintu
ja lampi on tyhjä.

Muutama lintuja syövä krokotiili
ja linnut ovat ikuisesti poissa.

mutta älä ole huolissasi
pysyn omissa oloissani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upea.
jotenkin syksyinen, sellanen viileä tai usvainen.
Lopusta erityisesti pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot