Nimetön

Runoilija harjoitus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on horo joka vie oikeudes puolet sun kamoist
 

hän käveli
ja näki vain totuuden

hän näki vain synkkyyttä,
joka valaisi taivaan.

kun hän oli yksin,

hän tanssi kanssa keijujen.

kun hän väsyi, kärsi hän
kivuttoman,

tanssiaisen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot