aika on violetti.

Runoilija harjoitus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on horo joka vie oikeudes puolet sun kamoist
 

tässä on mustaa,
nyt on mustaa.
huomenna on mustaa
ja aina on mustaa.

olen pahoillani että tämä päättyi
olen surullinen että tämä päättyi

olen tyytyväinen että tämä päättyi

ja vaikka lehdet ei sitten putoaisikaan
ja vaikka maa ei niittä maannuttaisikaan
ne eivät lennä etelään.

toivon etten voisi olla enää sinun,
toivon tämän olevan päätöksesi.

Selite: 
turhatoivo. oot ihana-
Kategoria: 
 

Kommentit

tässä ei ole ensin mitään järkee jos lukee nopeasti..... Mutta vähän ajan päästä tulee tajuamaan se ytimen....Wau....!!!!!!!!!!!

 

Käyttäjän kaikki runot