Vaivihkaa

Runoilija Milena

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En gång till, säger han, och jag springer aldrig ifatt.
 

Miten voikaan
pieni asia,
näkymätön alkuun ja sitten,
kasvaessaan,
hyvinkin näkyvä ja kuuluva,

valloittaa pikkuhiljaa ja
avartaa ajatusmaailmaa,
saada hyväksymään,
palauttaa tahran paitaan,
hurmaannuttaa niin vaivihkaa

Vaikka aluksi
kaikki olikin täynnä
myrskynsekaista pelkoa,
tänään pilkistää pilviverhon takaa jo
palanen aurinkoa

Selite: 
Pieni ihminen saa kasvaa turvassa. Tää on ensimmäinen rakkausruno tuolle pikkaiselle.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot