sola fide

Runoilija Milena

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En gång till, säger han, och jag springer aldrig ifatt.
 

ja kun me hiljaa
tyhjennämme sydämemme
kaikista sivistyssanoista

huomaamme

ettei viisaus ollutkaan
niin vaikeaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Hieno ja mietteitä herättävä

Tämä on juuri sen tyylinen runo, joista nautin. Lyhytsanainen ja ytimekäs, jonka paino nojaa viimeisiin sanoihin. Minä tykkäsin! Kiitos! Laittoi hymyilemään :)

Hemmetin kaunis.

Täsmälleen näin

 

Käyttäjän kaikki runot