Osa minua IV

Runoilija Milena

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En gång till, säger han, och jag springer aldrig ifatt.
 

Lapsena niin lumoava lumisade
tarkoittaakin aikuisena enää
junien myöhästelyä ja huonoa
ajokeliä

Haluaisin huutaa, itkeä
ja kertoa kaiken ikäväni,
sinä vierailet unissani
vaniljajäätelön ja siilien seassa
hieman liian usein

Minä haluan kuulla
sinun enkelinlaulusi vielä,
rakas,
sillä sinulle on aina paikka
minun sydämeni sopukoissa

Silloinkin,
kun et sinne halua tulla,
silloinkin kun et sinne kuulu

Ja lumi hakkaa auton ikkunaan
ilman melankolian häivääkään

Tule,
lapsi,
takaisin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot