Hiljainen tuho

Runoilija Milena

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En gång till, säger han, och jag springer aldrig ifatt.
 

Autioitunut maa,
hiljainen sivutie,
sinun katseesi samea

Silmä silmästä, hammas hampaasta
jos ei osata rakastaa,
vain sotia ja tuhota,
ei kylvää

Kyynelten kastelema maa,
huudon täyttämä sivutie

Ehkä toisena aikana
tällä paikalla kasvaa
ystävyytemme puu

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot