Tuska

Runoilija carenina

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yön pimeinä tunteina
Kosketustasi kaipaan
Huudan turhaan nimeäsi
Et koskaan tuskaani kuule
Hiljaa kyyneleeni nielen
Valmiina uuteen, tuntemattomaan
Sydän korjaajaa kaipaa, joten
jälleen naamio luotava ja radalle
lähdettävä

Silti mikään ei niin kuin ennen
Sydän täysin säröillä
En usko kenenkään sitä ehyeksi enää
tekevän
Jälkeesi vain pimeys ja tyhjyys
Kylmyys ikuinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis ja koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot