Nimetön

Runoilija carenina

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet mennyt mutta huutosi
kaikuvat yhä tyhjissä huoneissa
Lyöntiesi jäljet kasvoissani
Maistan veren ja tuskan huulillani
Häpeän sydämessäni

Ryömin hiljaa vessaan
Valellessani kasvojani kylmällä
vedellä ryhdistäydyn
Se oli ensimmäinen ja viimeinen
kerta kun löit
Takaisin ei sinulla ole tulemista
Voimieni palautuessa vannon
kostavani

Käyn ilmoittamassa teostasi
Hymyilen
Kuin poliisin pöytäkirjassa
Olet minulle enää vain merkintä
menneisyydestä

Rakkauteni kuoli hetkenä jolloin
kohotit kätesi iskuun
Tuskan hiljaa hellittäessä pystyn
jatkamaan elämääni
En anna sinun tuhota minua
En koskaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot