Mitä väliä

Runoilija carenina

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä väliä on anteeksipyynnöllä,
jos sen sanoo parin promillen humalassa?
Mitä väliä on kauniilla sanoilla,
jos ne ovat vain keino katkaista hiljaisuus?
Mitä väliä on korulauseilla,
kun silmistä paistaa totuus?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä , osuit naulan kantaan.

Kaunis lyhykäisyydessään. siltä tosiaan välillä tuntuu.. Pitäisi oppia realistisuutta, vaikka haaveet ovatkin elämä suola.

 

Käyttäjän kaikki runot