Tähtien alla

Runoilija vihreähiuksinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni mutta suuri, pelokas ja rohkea. Aamutossut ja raitapaita, onneton mutta onnellinen.
 

Tanssita minua
kostealla nurmella
Paleltuneet sormet
takkini taskuissa.
Jalkani painavat liian paljon
painottomuutta
Voisin lentää
mutta sinä pidät minusta kiinni.
Nuotion liekit levottomat
savuavat yöhön.
Katoavat,
mutta me emme katoa koskaan.
Tänä iltana
olemme olemassa
ikuisuudessa.
Tulevaisuuden kirjoittamattomat sivut
taisivat kadota tuuleen.
Mutta ei se haittaa, sinä naurat.
naurat ilman syytä
ja maailma nauraa mukana.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot