Nimetön

Runoilija vihreähiuksinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni mutta suuri, pelokas ja rohkea. Aamutossut ja raitapaita, onneton mutta onnellinen.
 

Pakkanen punasi posket
puri varpaita
värjäsi ripset valkealla.
Olen paleltunut,
kylmissäni
tärisevä.
Huolet jääkiteinä
takkini hupussa
ja odotus jäävirtoina poskillani.
Tuo pohjoisen kurja henki
tappaa jokaisen liikkeen
yhdellä henkäyksellä.
Joten saavu jo luokseni,
pyydän
Kutittava villapaitasi
ja lämmin syli.
Kanna sisälle
ja sulata minut kaakaosydämin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot