Nimetön

Runoilija vihreähiuksinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni mutta suuri, pelokas ja rohkea. Aamutossut ja raitapaita, onneton mutta onnellinen.
 

Näinä öinä kylmässä, kaamoksessa.
Kaipaan kosketuksesi lämpöä jonka alla
tärisen.
Totisen katseesi, ujon hymysi,
olen opetellut ne ulkoa.
Tule,
kaipaan nahkatakkisi tuoksua.
Sarjakuvahahmoni, prinssini,
jos vain jäät,
minä lupaan
aina olla
sinun.
Sukelletaan yhdessä tulevaisuuteen
ja paetaan tätä kylmää,
sotkuista huonetta.
Pirstaleinen sankarini,
puhdistan haavasi
ja parannan sinut sanoilla,
jotka haluat minun kuiskaavan.
Rakkaus
parantaa sinut
ja raastaa minua
yö yöltä,
minuutti minuutilta
sairaammaksi.
Varjot kahlitsevat
kaipuun vankilaan.
Pelokas leijonamieleni,
saavu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot