Kuulaan surun huone

Runoilija vihreähiuksinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni mutta suuri, pelokas ja rohkea. Aamutossut ja raitapaita, onneton mutta onnellinen.
 

Ei kyyneliä
ei tunteita
ei sanoja
En tiedä miten olla.
Kerällä, kylmässä.
Taidan paleltua, paleltua,
palellun.
Täytyisi laulaa
kauniina aamuna
mutta joku vei ääneni
minun rytmini,
sydämeni.
Enkeli maalasi kuurankukkia ikkunaan.
Aurinko kultasi terälehdet.
Miksi kuolema koittaa kuulaana aamuna.

Selite: 
Elämä on julma niin kauniilla tavalla.
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo, en muuta voi sanoa.. Saa ajattelemaan kauniiden parafraasien kautta.

Koskettava runo, en muuta voi sanoa.. Saa ajattelemaan kauniiden parafraasien kautta.

 

Käyttäjän kaikki runot