Nimetön

Runoilija vihreähiuksinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni mutta suuri, pelokas ja rohkea. Aamutossut ja raitapaita, onneton mutta onnellinen.
 

Minä olen maalari
väritän tuon harmaan taivaan.
Katso kun kuljen
laulaen.
Jätän jälkeeni paljetteja.
Nähdään maailmalla.
Voin sanoa olevani ihana
ja tämän paikan ihan kiva
koska jos se olisi toisin päin
en ikinä pääsisi lähtemään.
Turha uhmata minua syystuuli
jonain päivänä nousen junaan ja
jätän jälkeeni valopilkkuja

Selite: 
miksi tämä sivu muokkaa tuon runon rakenteen erilaiseksi millaiseksi kirjoitan senn?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot