Nimetön

Runoilija sanzue91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen pari kymppinen nainen, rakastan rauhaa ja syvällisiä asoita.

Mottoni on, tapahtui mitä tahansa älä anna koskaan periksi, koska kaikki kääntyy vielä parhain päin.
 

Niin vähän aikaa
niin pieni hetki
tulit siihen
kosketit niin nopeasti

syvemmältä kuin koskaan aijemmin

sinun lähelläsi helpompi olla kuin hengittää
tunnuit uskomattomalta
epätodelliselta

juuri kun olin tarttumassa hahmoosi
tulossa syliisi
kahvahdit
poistuit

myönnän heti, että koskaan ei ole sattunut näin
koskaan en ole surenut näin pian

mietit nyt mitä teet
minkä siirron teet
kuuntele minua
haluan vain sinut

en ketään muuta

olen idiotti että en näe muita kuin sinut
olen typerä kun roikun sinussa

vaikka en tiedä tulenko sinua saamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot