Nimetön

Runoilija sanzue91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen pari kymppinen nainen, rakastan rauhaa ja syvällisiä asoita.

Mottoni on, tapahtui mitä tahansa älä anna koskaan periksi, koska kaikki kääntyy vielä parhain päin.
 

kumpa osaisin kertoa tunteistani sinua kohtaan
niistä ajatuksista mitkä kulkee
tunnut niin uskomattomalta, että siihen ei ole sanoja
ei kuvia, ei mitään muutakaan

ikävöin sinua jo silloin kun et ollut läsnä
et ollut tässä

jokainen hyväksikäyttäjä, riistäjä
ilkeä vallan pitäjä joiden mukaan menin
ja kävelin
tuntuu nyt niin vääriltä, typeriltä

kumpa olisin tiennyt että olet olemassa
en olisi ollut niin tyhmä ja julma
itseäni syvintä sisintäni kohtaan

en tiedä edelleen mitä sanon
hiljaa vain sinua katson
niin onnellisena, iloisena.

Selite: 
kuvaa tunteitani erästä ihmistä kohtaan..
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, suloinen runo! :))

 

Käyttäjän kaikki runot