Rakkaus kateissa

Runoilija Lumisydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaunis kiitos runojeni arvosteluista!
 

Katso

Tuolla he ovat

Kaksi ihmistä

Näkevät vain toisensa

Missä minun ihmiseni on?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuo lopetus on raikas ja todella onnitunut

Selkokielistä haikailua: et etsi mitään murusta tai muuta omituista, etsit ihmistä. Hienoa!

 

Käyttäjän kaikki runot