Nimetön

Runoilija Demon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Anonyyminä pysyvä tyttönen Suomesta.
 

Puhukaa paskaa niin paljon kuin suu jaksaa.
Eihän sitä tarvitse päin naamaa sanoa.
Te hylkiöt, vieläkin katkerat.
En aio teiltä anteeksiantoa anoa.

Niin paljon olisi minullakin sanottavaa,
voisin teitä sanallisesti kurittaa.
(Mutta taidan jättää teidät keinomaailmaanne.)
Kyllä, joskus vielä silmänne avautuu
ja elämänne vaikeutuu.

Selite: 
Leave me alone please.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Demon Haluan. 28.4.2006 0 Runo
Demon Nimetön 8.8.2006 0 Runo
Demon Nimetön 24.7.2006 1 Runo
Demon Nimetön 16.5.2007 0 Runo
Demon Nimetön 29.5.2006 0 Runo
Demon Nimetön 10.6.2006 0 Runo
Demon Nimetön 16.5.2007 0 Runo
Demon Nimetön 31.8.2006 0 Runo
Demon Ai miksi rakastan sinua? 8.5.2006 0 Runo
Demon Nimetön 24.7.2006 0 Runo