kylmys..

Runoilija annuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jäätynyt lasi sormenpäiden alla,
kyynel jäätymässä poskelleni,
kylmyys jäsenissäni,
tuska sisällä sydämessäni..

Haluaisin vain juosta,
mutta jalkani eivät kanna..
Haluaisin huutaa,
mutta en saa enää ääntäni kulkemaan..

Odotan aurinkoa ja odotan lämpöä,
jotta saisin itseni taas jaksamaan..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot