hajonnut maailma

Runoilija annuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyhjyyden hiljaisuus ympäröi minut,
en tiedä kuinka jaksaisin jatkaa..

Sinun viimeiset sanasi saivat maailmani särkymään,
kuinka enää koskaan saisin sen kootuksi..

Selkäsi,vahvat askeleesi,
kulkevat pois minun luotani..

Olit minun elämäni,
minun ainoa rakkauteni..

mistä voin vielä löytää itselleni uuden elämän...
syyn jatkaa vielä matkaa...?!

Selite: 
tämä on kai sitä kaikkea mitä pahoin satutettu voi vielä sanoo...onneks voi kuitenki aina kirjottaa... ja se auttaa ainakin mua jaksamaan..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot