väsynyt..

Runoilija annuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Itku on niin kovin turhaa,
en kuitenkaan voi sitä tyrehdyttää,
olen liian väsynyt,
antamaan ilolle sen tarvitseman tilan..

Olen pärjännyt ennenkin,
mutta miksi minusta tuntuu tältä...!!??

On vain pakko yrittää,
tiedän auringonkin vielä nousevan,
taittavan tämän syvän hiljaisuuden,
paistavan vielä minullekin..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot