minä, yksin...

Runoilija annuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyhjyyden tuoma ikävä,
kova kaipuu sisälläni..

Luulin etten haluaisi palata,
nyt en enää voi..

Olen menettänyt liikaa,
silti saanut niin paljon..

Haluaisin vain tulla ja halata,
olla siellä missä minun kuuluikin..

Lähdin itse,
nyt kadun sitä..

En uskonut mitä minulle sanottiin,
halusin olla itseni herra..

Nyt se, minä, on poissa,
minusta on vain varjo jäljellä..

Voinko enää koskaan korjata virhettäni,
saada itseni takaisin...??

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot