Vapaus

Runoilija 3e9d8c2400c64ce08888f014b763fc2a

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.8.2013
Viimeksi paikalla: 21.5.2019 14:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katsoit minua pitkään,
hiljaa ja tutkivasti.
"Mihin sinä tarvitset minua?"
sinä kysyit.

Niin sinä kysyit.

Hiljaisuuden keskeltä vastasin.
"En tarvitse sinua mihinkään."

Niin minä vastasin.

Pidit katseesi kiinni silmissäni,
kunnes jatkoit miltei kuiskaten.
"Minäkään en tarvitse sinua mihinkään"
sanoit tuskin kuuluvasti.

Hiljaisuus välillämme syveni
katsellessamme toisiamme
lempeästi.
Pöydän yli ojensit kätesi,
otit kädestäni kiinni.

Silitin kättäsi.

Ei odotuksia.
Ei vaatimuksia.
Vain vapaus olla.

Vapaus tuntea.
Vapaus.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot