Rakkauden saari

Runoilija suklaasydän

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 5.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunteellinen
kuunteleva
villi
vapaa
 

Sun silmistä sädehtii sellainen ilo,
kuin valoa tulvisi, sellainen olo.
Kuin hyppäisi päivänpaisteeseen,
kesään, kuumaan helteiseen.
Sun hymys kaunis herttainen,
sun silmäs aallonsininen.
Niihin silmiisi tahtoisin sukeltaa,
ja nähdä kaunista maailmaa.
Sinä olet se maailma,
jota tahdon katsella,
sitä tahdon ihailla.
Sun vartalos kaunokainen,
kostea ja täydellinen.
Kuin merenrantaan uisin,
lämpimälle maalle tulisin.
Ja sun iho rakas tyttönen,
kuin sileällä hiekalla oleillen,
niin pehmeä ja leppoinen.
Sun äänes rakas, kaunis on,
kuin sievä hento tuuli,
se tuo nautinnon.
Sun hiukses tyttö vaaleat,
niin puhtoiset ja kiharat.
Kuin taas merenlaineet ihanat,
vaaleat ja lainehtivat.
Ne kantaa mut takaisin,
pois lämpimästä,
pois helteestä.
Takaisin elämään.
Olet ihanin kuvitelma rakkaani,
tahdon jakaa parhaat aikani,
sinun kanssasi.
Tulen aina sinua rakastamaan,
tulen käymään vielä uudestaan.

Selite: 
Aattelin kirjoittaa tällaisen runon, jossa yrittäisin kirjoittaa pojan näkökulmasta, kun tämä rakastuu vaaleaan ja hentoon tyttöön.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot