Kuvitelma

Runoilija suklaasydän

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 5.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunteellinen
kuunteleva
villi
vapaa
 

Siitä on jo aikaa,
kun viimeksi tavattiin.
Sitä vain mietin,
kun tuuli paiskoo ikkunaa,
On kylmä-
Pystyn vain kuvittelemaan,
kätesi lämpöisen vierelläin,
lämmittää jo ajatus minua.
Pystyn vain miettimään,
millaista sinulla siellä on,
mitä tunnet,
mitä näet.
Jos huolesi jo poissa on
ja olet huoleton.
Pystyn nyt ja ainoastaan,
vain haaveilemaan.
En saa tuntee kättäs lämmintä,
en syliäs pehmeätä,
en pysty enää kanssas kulkemaan,
vaan joudun vain kuviittelemaan.
Koska olet poissa,
tuskin ymmärrän sitä koskaan.

Muistoksi rakkaalle kummitädilleni<3

Selite: 
Menneitä on vaikea unohtaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot