Tasamaata

Runoilija 90260b17192fc2cb55624ce1299255a1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2008
Viimeksi paikalla: 26.4.2019 10:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olet vasara, lyö kovaa. Jos olet naula, pidä pääsi pystyssä.
 

Mitä teen päivieni keinuissa
mitä saan öideni kilvoitteluissa

Höyryveturina kolkuttelen iltapäivän pyjamaan
öisillä huntulennoilla löydän huomisen pilkkeen

Kahvipensas tyynnyttelee, ei ole aika vielä
vuosien vankalla juurikasvulla latelee viisauksia

Ei sekään keväällä kukkiin puhkea
vaan voimasta jylhän syntymänsä
pitkää ikäänsä vakuuttaa

Läpi tummien janoisten vesien
yli hengettömien virtojen
vierelläni matkannut luvatta
luvan kanssa vain itsessään

Ei, en minä puita halaa

Minä säestän hiljaista laulua
todistan vuodesta vuosiin ihmettä

Pienen pieni suuresta mahtavasta
mahti väkevän taistelun voitossa

Periksi antaen ja antamatta

Vihdoinkin -

lupa elää!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot