perhoshentous

Runoilija 90260b17192fc2cb55624ce1299255a1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2008
Viimeksi paikalla: 26.4.2019 10:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olet vasara, lyö kovaa. Jos olet naula, pidä pääsi pystyssä.
 

Sinä olet niin voimakas

kalliotkin kumartavat

merten pauhu pakenee

Minä olen niin heikko

pieni ja murtunut

kuin tuulessa taipuva korsi

Rakkautesi huokailuista elän

aamuöisinä tunteina

ravistelen itseäni

liihottelen viereesi

siipiäni nukuttamaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Perhosilla on hyvä olla.

Herkän hieno runo.

rakkautta eli ihana

Liihotellen onnea =))

Kaunis runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot