Posliininen nainen

Runoilija TouchOfDeath

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2005
Viimeksi paikalla: 11.2.2017 15:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymysi
saa minut hymyilemään.
Välittävästi.

Don't lose it.

 

Hymy piirtää kasvoille
haparoivaa viivaa.
Peukalonjälki alahuulessa
pehmentää kuvaa.

Kosketus maalaa
poskien heleää punaa,
sanat repivät hiljaa rikki
kuoren sisältä.

Eikä kukaan nää
valkoisen posliinipinnan lävitse,
sinun tuskasi
on näkymätön.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oiva runo
 

Käyttäjän kaikki runot