Entinen ystävyys

Runoilija TouchOfDeath

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2005
Viimeksi paikalla: 11.2.2017 15:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymysi
saa minut hymyilemään.
Välittävästi.

Don't lose it.

 

Ystävyys voi
rakentaa,
pitää kasassa,
lohduttaa.

Se saattaa olla
raskasta,
vaikeaa,
mutta palkitsevaa.

On kuitenkin tapauksia,
kun sanat,
tai teot,
eivät riitä luomaan
yhteisymmärrystä.

Kun on helpompaa päästää irti.

Minä kerroin päätöksestäni,
sinä et myönnellyt, et vastustellut sanoillasi.
Olit perusteleva, muttet tainnut tietää,
mitä perustelit.

Vastasin sanoihisi,
en tavallisen kärkkäästi,
en liian ystävällisesti.

Ja sinä myönnyit.

Hetken huulillamme viipyi
yhteinen,
surumielinen hymy.

Ei muistella pahalla.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot