Nimetön

Runoilija TouchOfDeath

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2005
Viimeksi paikalla: 11.2.2017 15:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymysi
saa minut hymyilemään.
Välittävästi.

Don't lose it.

 

On koomista,
kunka ihminen etsii
hädän hetkellä
jotakin, jota hänellä EI ole.

Olisi helpompaa
kertoa elämäntarinasi
ventovieraalle
hyvänpäiväntutulle
joka ei muista kasvojasi,
mutta tietää nähneensä sinut jossain.

Vaikeampaa nähdä
huoli
myötätunto
paniikki
rakastetun kasvoilla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin totta ! apua. tämä on hieno

niin totta ! apua. tämä on hieno

 

Käyttäjän kaikki runot