Nimetön

Runoilija Tuskanlintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



VAROITUS:.
ÄLÄ HYVÄ IHMINEN JÄÄ UUSIMPIIN RUNOIHINI!

Tykkään arvosteluista, olivat ne sitten hyviä tai huonoja. Vink Vink!


I`m sure that there is no such thing as paradise, there`s nothing at end of this world. No matter how far you go… the same path lies in front of you. How am I able to keep walking like this even though I know that?
 

Kyyneleistä lasittuneet silmät tuijottavat tyhjää,

eivät näe elämän valoa

vain sisältä kumpuavan pimeyden ja tuskan.

Yksin,

ikuisesti yksin

kaivaten yhtä asiaa

Sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava. Todentuntuisesti kuvattu tunne tulee lähes iholle. Vahva runo.

Runossa on vahvaa tunnetta.

koskettavaa

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot