hetki

Runoilija likka-1

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 16.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kuu on kaunis tietyssä vaiheessa taivaalla,
mutta se muuttaa muotoaan kokoajan
ja katoaa hetkeksi.
tuuli saa luonnon laulamaan,
mutta vain hetkeksi
sitten se hiljenee.
järvi on tyyni vain hetkisen
ja se sinut heijastaa,
voit nähdä siitä totuuden
jos katsot siihen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää sujuvaa ilmaisua,pidän.

Lievää hakemista teksti ja
tunnelma jäi rikkonaiseksi.

Tuoreutta ja yritystä, siksi
kuitenkin arvostan tätä.

 

Käyttäjän kaikki runot