Nimetön

Runoilija likka-1

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 16.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ajatukset juoksee kilpaa,
missään ei ole enään mitään järkeä.
Sä luulet että voit vaan tulla
ja sanoa rakastavas,
mutta ei se ihan niinkään mene.
Sä luulet että voit vaan tulla
ja saada mut takaisin,
mutta ei se ihan niin helppoa ole.
Satutit kerran,
miks et satuttaisi toisenkin kerran.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin kovin surullista..
voin kuvitella tunteen...

surullisuuden vuoksi hyvä

Niin kovin surullista..
voin kuvitella tunteen...

surullisuuden vuoksi hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot