Sekava sydän

Runoilija SilentSorrow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

As long as you do as you think is right, you can't go too wrong.
 

En oikeastaan koskaan tiennyt
mistä sinä tulit
olitko jo kauan ollut täällä
ja milloin aiot mennä.
Mutta isoin arvoitus oli
mitä minä tunsin?

Olit siinä
aivan käsieni ulottuvillani
ja minä poimin sinut kuin marjan
maistelin ja mietin.
Sitten päätin
ettei tämä ole se
kenet haluan.
Hän on toisaalla
Tuolla jossain.

Nyt olet poissa
hajalla ja rikki ja särkynyt
mutta en oikeastaan usko sen olevan aitoa.
Me hädintuskin tunsimme.
En oikein tiedä mitä tämä kaikki oli
mutta kiitos
että se on pian ohi.

Selite: 
Ne~.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot